Despre noi

Despre IP-CCTV

Instalare si Proiectare Sisteme Suceava

 

Instalare sisteme supraveghere SuceavaImplementarea unui sistem de supraveghere video in cadrul unei cladiri aduce o serie de beneficii, sporirea nivelului de siguranta, identificarea mai simpla a musafirilor nepoftiti sau reducerea costurilor in ceea ce priveste securitatea fiind doar cateva dintre ele.

Pentru a va bucura de toate aceste avantaje si nu numai, va punem la dispozitie servicii profesionale de instalare a sistemelor de supraveghere video, indiferent de tipul imobilului.

Echipa noastra are capacitatea de a instala orice sistem CCTV, cu camere analogice, infrarosu, IP, etc, clasice sau de tip Speed Dome, dispozitive pe care totodata le si comercializam. Important de mentionat este faptul ca serviciile de instalare sunt efectuate la cerere, fiind separate de cele de vanzare.

De asemenea, tot la cerere, asiguram si proiectarea sistemelor CCTV, operatiune realizata in functie de cerintele clientului, suprafata totala ce se doreste a fi supravegheata si alte aspecte de acest gen.

Serviciile de instalare, respectiv proiectare sunt asigurate de o echipa calificata, si efectuate in conformitate cu legislatia aflata in vigoare. Proiecte mai simple, sau dimpotriva, mai complexe, va stam la dispozitie pentru orice solicitare, garantandu-va promptitudine, seriozitate si lucrari de calitate.

 

De ce sa ne alegeti?

  • Oferim servicii de calitate
  • Transport gratuit la comenzi peste 999 lei
  • Promptitudine
  • Seriozitate
  • Securitatea dumneavoastra este pe prim plan

Pentru orice fel de informatii va stam la dispozitie la numarul de telefon 0751 478 912 sau ne puteti gasi la sediul din str. Ana Ipatescu, nr. 10, bl. A, sc. D, ap. 2, Suceava.

Cu IP-CCTV bunurile tale pot fi in siguranta. Alege sistemele de supraveghere de top la cele mai bune preturi. Camere de supraveghere, alarme, control acces pentru locuinta si afacerea dumneavoastra.